С Вашият браузър може да се регистрирате, но за да гледате телевизия, моля използвайте някой от изброените браузъри в секцията Въпроси и Отговори.

Гледай телевизия навсякъде с A1 NOW

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Функции

A1 NOW
A1 NOW

Гледайте телевизия навсякъде, по всяко време и на всички устройства

Виж повече
7 дни назад
7 дни назад

Гледате предавания до 7 дни назад и разполагате с 10 часа време за запис

Виж повече
ТВ програма
ТВ програма

Вижте ТВ програмата за 2 дни напред и 7 дни назад

Виж повече
VR
VR

Почуствай емоцията с VR от A1 NOW и Samsung Gear VR

Виж повече

Толкова е лесно:

1.Тествате безплатно

Абонатите на телевизия от A1, които сключат нов договор за телевизия за пакети А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и се регистрират до 30.06.2018 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

2.Гледате всичко, което поискате, навсякъде

Гледайте най-популярните ТВ канали и вашите записи през компютъра си и чрез мобилното приложение A1 NOW, налично за iPhone, iPad, Android смартфони и таблети.

3.Управлявате съдържанието чрез интерактивните функции

С A1 NOW не само гледате, а управлявате харесаното съдържание. Връщате предавания до 7 дни назад, разполагате с 10 часа време за запис и 3 месеца архив на записаното.

4.Най-доброто от FOX в A1 NOW

От 15.01.2018 г., в мобилното приложение A1 NOW се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет A1 NOW Max.

Регистрирайте се тук

Често задавани въпроси

Какво е A1 NOW?


A1 NOW е интерактивна онлайн телевизия за смартфон, таблет и компютър. Услугата комбинира класическата телевизия с нови функционалности и дава възможност да гледате любимите си предавания когато пожелаете.

Каква е месечната такса за ползване на услугата?


Промоционални условия за A1 NOW*

A1 NOW За абонати на телевизия
Пакет A1 NOW Max
Включени ТВ канали 70+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 2.99 лв.

* Промоционалните условия за A1 NOW Max важат при сключване на нов или удължаване срока на съществуващ абонамент за следните пакети - А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и активиране на пакета в срок до 31.08.2018 г. на www.a1now.bg. Безплатният период се изразява в предоставянето на 100% отстъпка от месечната такса, дължима за A1 NOW Max за първите два последователни месечни периода на фактуриране, след което се прилага промоционалната месечна такса от 2.99 лв. Преди активиране на избраната допълнителна услуга A1 NOW е необходимо подписване на приложение за нея към основния договор.

Стандартни условия за A1 NOW**

A1 NOW За абонати на телевизия За абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
Пакет A1 NOW Max A1 NOW Standard A1 NOW Mini
Включени ТВ канали 70+ 50+ 30+
Месечна такса 5.99 лв. 9.98 лв. 5.99 лв.

** Стандартните условия се прилагат при всички случаи, в които не са изпълнени условия за прилагане на промоционалните. Пакет A1 NOW Max може да се активира само към следните нови пакети – А1 ТВ Стандартен, А1 ТВ Разширен, А1 ТВ Разширен+, А1 ТВ Разширен Xtra, А1 ТВ Премиум и следните стари пакети Екстра, Премиум и Шампион. Пакети A1 NOW Standard и A1 NOW Mini могат да се активират към който и да е тарифен план/пакет за мобилна услуга или фиксиран интернет и само към следните основни ТВ пакети - Смарт, Старт АTV/Мини DTV. Вж. Правилата за ползване на услугата A1 NOW.


От 22.05.2018 г., абонатите на пакети A1 NOW Max и A1 NOW Standard могат да заявят безплатен достъп до VOYO. Необходима е регистрация чрез мобилен номер или номер на услугата, използван за регистрацията за A1 NOW.


Временно VOYO могат да ползват абонати с посочените версии на мобилни устройства: с операционна система iOS версия 5 или по-нова за устройства iPhone, iPad & iPod, с операционна система Android версия 4.0.x (Ice Cream Sandwich) и версия 4.2.2 (Jelly Bean), с инсталирано приложение VOYO, което се сваля от Play Store за Android или AppStore за iOS. Всички останали ще могат да ползват безплатната услуга през компютър и лаптоп.

Какви функции има A1 NOW?


A1 NOW поддържа много интерактивни функции, част от които са:

  • Връщане до 7 дни назад
  • Пауза
  • До 10 часа запис на избрани предавания, архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца
  • EPG (Electronic Program Guide) - електронна ТВ програма
  • Двуезично аудио

Как да получа достъп до услугата и да се регистрирам?


Натиснете бутон "Регистрирайте се", който се намира в горния десен ъгъл на страницата и следвайте стъпките.

Мога ли да използвам A1 NOW през Wi-Fi или трябва да съм в мрежата на A1?


Да, можете да гледате A1 NOW както през мрежата на A1, така и през мобилните мрежи на всички национални оператори, включително и Wi-Fi на всеки български интернет доставчик. Услугата е ограничена за ползване единствено когато се намирате извън страната.

Как да платя таксата за A1 NOW?


Месечната такса за ползване на A1 NOW се начислява към фактурата за услугата, чийто номер сте въвели при регистрацията.

Мога ли да ползвам A1 NOW през мобилен интернет и това ще се отрази ли на трафика, включен в тарифния ми план?


Да, можете да използвате A1 NOW през мобилен интернет, но трафикът не е безплатен и се таксува съгласно тарифния Ви план. Ако към тарифата Ви има включен обем данни, то ползването на услугата ще консумира от този трафик до изчерпването му.

Каналите на „Нова Броудкастинг Груп“ АД се приемат, при наличие на ТВ услуга от А1 България, през локална (Wi-Fi) домашна мрежа.

Какво да направя, ако срещна проблем с приложението?


Готови сме да съдействаме на *88 и 088 123.

Трябва ли да плащам допълнително, за да гледам телевизия на различни устройства?


Не, след като веднъж сте се регистрирали може да ползвате регистрацията си за достъп до услугата през смартфон, таблет или компютър.

Как да търся конкретен филм, предаване или новини?


Можете да търсите съдържание като кликнете върху търсачката (горе вдясно) и напишете името на търсеното съдържание.

Как мога да прекратя абонамента си?


Ако решите да прекратите абонамента си за A1 NOW, можете да го направите по всяко време без предизвестие с обаждане на *88 и номер 088 123 или в магазин на А1. Абонаментът се прекратява веднага след заявяване на неговото спиране.

На какви смартфони и таблети мога да ползвам A1 NOW?


Всички Android устройства с версии 4.4,5,6,7 и iOS версии 8 и 9. Също така можете да гледате A1 NOW на телевизора си като използвате Chromecast.

Имате ли още въпроси?

Отговори