С Вашият браузър може да се регистрирате, но за да гледате телевизия, моля използвайте някой от изброените браузъри в секцията Въпроси и Отговори.

Гледай телевизия навсякъде с Mtel NOW

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Функции

Mtel NOW
Mtel NOW

Гледайте телевизия навсякъде, по всяко време и на всички устройства

Виж повече
До 7 дни назад
До 7 дни назад

Гледате предавания до 7 дни назад и разполагате с 10 часа време за запис

Виж повече
ТВ програма
ТВ програма

Вижте ТВ програмата за 2 дни напред и 7 дни назад

Виж повече

Толкова е лесно:

1.Тествате безплатно

Абонатите на телевизия от Мтел и blizoo, които сключат нов договор за телевизия за пакети ТВ Стандартен, ТВ Разширен, ТВ Разширен + и ТВ Премиум, и се регистрират до 30.04.2018 г., могат да ползват услугата 2 месеца безплатно.

2.Гледате всичко, което поискате, навсякъде

Гледайте най-популярните ТВ канали и вашите записи през компютъра си и чрез мобилното приложение Mtel NOW, налично за iPhone, iPad, Android смартфони и таблети.

3.Управлявате съдържанието чрез интерактивните функции

С Mtel NOW не само гледате, а управлявате харесаното съдържание. Връщате предавания до 7 дни назад, разполагате с 10 часа време за запис и 3 месеца архив на записаното.

4.Най-доброто от FOX в Mtel Now

От 15.01.2018 г., в мобилното приложение Mtel Now се предлага видео съдържание от FOX. Сериали и предавания, излъчвани по FOX, FOX Life, FOX Crime и National Geographic, ще са достъпни за абонати на пакет Mtel NOW Max.

Регистрирайте се тук

Често задавани въпроси

Какво е Mtel NOW?


Mtel NOW е интерактивна онлайн телевизия за смартфон, таблет и компютър. Услугата комбинира класическата телевизия с нови функционалности и дава възможност да гледате любимите си предавания когато пожелаете.

Каква е месечната такса за ползване на услугата?


Промоционални условия за Mtel NOW*

Mtel NOW За абонати на телевизия
Пакет Mtel NOW Max
Включени ТВ канали 70+
Безплатен период 2 месеца
Месечна такса 2.99 лв.

*Промоционалните условия за Mtel NOW Max важат при сключване на нов или удължаване срока на съществуващ абонамент за следните основни Мтел пакети - ТВ Стандартен; ТВ Разширен; ТВ Разширен+; ТВ Премиум и активиране на пакета в срок до 30.04.2018 г. на www.mtelnow.bg. Безплатният период се изразява в предоставянето на 100% отстъпка от месечната такса, дължима за Mtel NOW Max за първите два последователни месечни периода на фактуриране, след което се прилага промоционалната месечна такса от 2.99 лв. Преди активиране на избраната допълнителна услуга Mtel NOW е необходимо подписване на приложение за нея към основния договор.

Стандартни условия за Mtel NOW**

Mtel NOW За абонати на телевизия За абонати на мобилна услуга и фиксиран интернет
Пакет Mtel NOW Max Mtel NOW Standard Mtel NOW Mini
Включени ТВ канали 70+ 50+ 30+
Месечна такса 5.99 лв. 9.98 лв. 5.99 лв.

** Стандартните условия се прилагат при всички случаи, в които не са изпълнени условия за прилагане на промоционалните. Пакет Mtel NOW Max може да се активира само към следните основни Мтел пакети - ТВ Стандартен; ТВ Разширен; ТВ Разширен+; ТВ Премиум, както и към следните основни blizoo ТВ пакети - Смарт, Екстра, Премиум и Шампион. Пакети Mtel NOW Standard и Mtel NOW Mini могат да се активират към който и да е тарифен план/ пакет за мобилна услуга (Мтел) или фиксиран интернет (Мтел/ blizoo) и само към следните основни ТВ пакети: Мтел Смарт и blizoo -Старт АTV / Мини DTV. Вж. Правилата за ползване на услугата Mtel NOW тук.

Какви функции има Mtel NOW?


Mtel NOW поддържа много интерактивни функции, част от които са:

  • Връщане до 7 дни назад
  • Пауза
  • До 10 часа запис на избрани предавания, архивиране и достъп до тях в рамките на 3 месеца
  • EPG (Electronic Program Guide) - електронна ТВ програма
  • Двуезично аудио

Как да получа достъп до услугата и да се регистрирам?


Натиснете бутон "Регистрирайте се", който се намира в горния десен ъгъл на страницата и следвайте стъпките.

Мога ли да използвам Mtel NOW през Wi-Fi или трябва да съм в мрежата на Мтел?


Да, можете да гледате Mtel NOW както през мрежата на Мтел, така и през мобилните мрежи на всички национални оператори, включително и Wi-Fi на всеки български интернет доставчик. Услугата е ограничена за ползване единствено когато се намирате извън страната.

Как да платя таксата за Mtel NOW?


Месечната такса за ползване на Mtel NOW се начислява към фактурата за услугата, чийто номер сте въвели при регистрацията.

Мога ли да ползвам Mtel NOW през мобилен интернет и това ще се отрази ли на трафика, включен в тарифния ми план?


Да, можете да използвате Mtel NOW през мобилен интернет, но трафикът не е безплатен и се таксува съгласно тарифния Ви план. Ако към тарифата Ви има включен обем данни, то ползването на услугата ще консумира от този трафик до изчерпването му.

Какво да направя, ако срещна проблем с приложението?


Готови сме да съдействаме на *88 и 0800 20 011 за абонати на Мтел и на 070043700 за абонати на blizoo.

Трябва ли да плащам допълнително, за да гледам телевизия на различни устройства?


Не, след като веднъж сте се регистрирали може да ползвате регистрацията си за достъп до услугата през смартфон, таблет или компютър.

Как да търся конкретен филм, предаване или новини?


Можете да търсите съдържание като кликнете върху търсачката (горе вдясно) и напишете името на търсеното съдържание.

Как мога да прекратя абонамента си?


Ако решите да прекратите абонамента си за Mtel NOW, можете да го направите по всяко време без предизвестие с обаждане на *88 и номер 080020011 за абонати на Мтел или в магазин на Мтел и blizoo. Абонаментът се прекратява веднага след заявяване на неговото спиране.

На какви смартфони и таблети мога да ползвам Mtel NOW?


Всички Android устройства с версии 4.4,5,6,7 и iOS версии 8 и 9. Също така можете да гледате Mtel NOW на телевизора си като използвате Chromecast.

Имате ли още въпроси?

Отговори